Español | English  
  Allotjament Dominis
      Descripció producte
      Llista de tarifes
      Preguntes freqüents
      Filtre antispam
      Captura de pantalles
      Alta domini
      Panell administració
      Configuracions

  Cercar a la web:
   


1. Per què les seves webs es veuen més ràpid que a altres servidors?
Altecom utilitza tècniques de compressió i acceleració web a temps real, així com les seves interconnexions a Internet gaudeixen d'un temps de retard mínim.

2. L'allotjament de domini inclou connexió?
S'inclou, de forma gratuïta, una connexió a Internet a través d'Altecom, per mòdem i RDSI amb múltiples canals simultanis.

3. Puc tenir directoris protegits dintre del meu domini?
Si, vostè pot protegir els directoris que desitgi amb diferents logins i passwords. Això és ideal per a què només les persones que vostè desitgi puguin accedir a la seva informació.

4. Què són els CGIs preinstal.lats?
Els CGIs preinstal.lats són petites utilitats, com comptadors, fòrums, formularis d'enviament des de web a correu, etc... Li poden ajudar a fer més interactiva la seva web.

5. Per a què serveix el Perl, PHP, MIVA, etc...?
Són llenguatges de programació en els que s'hi pot inserir codi HTML per realitzar webs interactives, amb possibilitat de lectura de base de dades i moltíssimes més possibilitats.

6. Com podré actualitzar la meva web?
A través d'un client d'FTP vostè podrà actualitzar totes les vegades que vulgui, les 24 hores, els 365 dies de l'any, la seva web de forma remota, estigui on estigui al món.

7. Podré llegir el correu des d'una connexió amb un altre proveïdor?
Si, des de qualsevol lloc al món, vostè podrà rebre correu, fins i tot sense tenir programa de correu electrònic podrà llegir el seu correu des del nostre Webmail.

8. Si tinc ADSL o un altre proveïdor, podré enviar a través del seu SMTP?
Si, disposem d'un servidor SMTP especial per les ADSL, i gràcies a l'SMTP autenticat podrà realitzar els seus enviaments sense cap cost addicional.

9. El seu servidor de correu està lliure de virus?
Si, podem garantir que el 99,9% dels correus rebuts i enviats no contindran virus, ja que seran desinfectats al propi servidor i advertits tant l'emissor com el receptor.

10. La quota que inclou registre en cercadors, en quins ens registren?
Altecom fa la sol.licitud de registre als principals cercadors: WebCrawler, Lycos, Northern Light, Excite, Google, DirectHit, HotBot, Scrub The Web, FAST Search, Alexa, REX, National Directory, InfoSpace, Search It, Voila, Infohiway, NerdWorld, What-U-Seek, Mall Park, EntireWeb. Des d'aquí, si s'arriba a registrar o no, només depèn del propi cercador.


© Altecom, Alta Tecnología en Comunicaciones, S.L., 1999-2012. Tots els drets reservats.                   H O M E