Español | English  
  Telefonia IP / Veu IP
      Descripció del producte
      Com funciona?
      Tarifes trucades
      Números de servei
      Captura de pantalles
      Gestió del compte
      Preguntes freqüents
      Alta telefonia IP
      Configuracions
      Test de qualitat

  Cercar a la web:
   1. Realment totes les trucades entre abonats d’Altecom son gratuïtes?
Sí, sense cap trampa. Només per disposar de línies IP d’Altecom podrà realitzar tantes trucades com vulgui de forma gratuïta entre abonats de la xarxa d’Altecom.

2. Puc trucar a qualsevol numero del món?
Sí, vostè podrà trucar a qualsevol número fixe o mòbil de qualsevol país, si la seva línia IP disposa del saldo suficient. O si el número marcat és d’un altre abonat d’Altecom, encara que estigui a un altre país, serà gratuïta.

3. Necessito ordinador per utilitzar el seu servei?
No, amb un telèfon IP o un adaptador IP i una connexió de banda ampla, vostè podrà enviar i rebre trucades. Si no dessitja adquirir un telèfon/adaptador IP pot utilitzar el nostre servei a través del seu ordinador mitjançant un programa que li facilitarem.

4. Hi ha un cost d’establiment de trucada, franges horàries o minuts mínims?
No, totes les trucades, ja siguin a fixes o mòbils de qualsevol país, es facturen per segons des del primer segon i no hi ha cap cost d’establiment, ni franges horàries per realitzar les seves trucades.

5. Quin ample de banda necessito per poder trucar a través del seu servei?
L’ample de banda necessari per una trucada es de 24 kbps, amb una ADSL bàsica, podria realitzar 4 trucades simultànies correctament, si no s’utilitza en el mateix moment un servei que ocupi ample de banda.

6. Puc emportar-me el meu telèfon IP o adaptador IP a un altre lloc o país?
Si, vostè podrà emportar-se el seu equip a qualsevol lloc del món on disposi d’una connexió de banda ampla i continuar realitzant trucades al mateix cost, així com rebre trucades.

7. Pot afectar la qualitat de la trucada si utilitzo programes Peer-to-Peer?
Si, els programes Peer-to-Peer com Emule, Kazaa, etc. intenten utilitzar el màxim d’ample de banda de la seva connexió a Internet, cosa que pot provocar pèrdua de paquets i afectaria a la qualitat de les seves trucades. Li recomanen limitar l’ample de banda que poden utilitzar aquestes aplicacions, per que la qualitat sigui la correcta.

© Altecom, Alta Tecnología en Comunicaciones, S.L., 1999-2012. Tots els drets reservats.                   H O M E